Foto's uit het bericht van Taveirne Wines - Spirits
Groentedip en opgevulde rolletjes van aubergine en puntpaprika | Dagelijkse kost
Walnoten zijn altijd en overal aanwezig in de Georgische keuken. Dat wordt in deze eerste aflevering meteen duidelijk! Zo vormen ze ook de basis voor phkali, een traditioneel voorgerecht of aperitiefh...Groentestoofpot en hartige dumplings met rundergehakt | Dagelijkse kost
In Georgië koken ze heel vaak vegetarisch, zoals deze kruidige groentestoofpot met ui, paprika en aubergine (ajap sandali). De Georgische ratatouille zeg maar. Jeroen serveert er nog zelfgemaakte dum...
Wie nog niet weet en/of kijkt 🔽🔽🔽Volgende maandag om 20:45 gaat het in ‘de mosterd van Meus’ over zijn culinaire reis naar Georgië. Elke dag van volgende week maakt Jeroen dan in ‘Dagelijkse Kost’een Georgisch gerecht. Ben benieuwd of zijn aubergines rolletjes met notepaste even lekker zijn als die van mij 😉😊🇬🇪🍷😋😋
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe ...
Tea time? 🫖Georgische thee: zwart, groen en kruiden/fruit thee🇬🇪🇬🇪#zwartethee #groenthee #kruidenthee #fruitthee #georgischethee #elenqvino