Het is mooi geweest …

Bij deze trip bezochten we de regio’s Kartli en Kakheti voor. Dit zijn plaatsen in respectievelijk centraal en oostelijk Georgië. Op het menu vonden we opnieuw prachtige berglandschappen en natuurwandelingen – waaronder een bezoek de Drievuldigheidskerk van Gergeti op de machtige berg Khazbegi. We gingen niet voorbij aan een snufje cultuur en geschiedenis en natuurlijk elke dag de Georgische gastronomie begeleid door de beroemde natuurwijnen. Kakheti is met name de klassieke wijnstreek in Georgië en we bezochten een aantal interessante wijnkelders waardoor we de Georgische wijn met een totaal andere blik zijn gaan bekijken.

Hieronder volgen enkele smaakmakende foto’s.

Reportage

We bezochten ondermeer Kazbegi.

Delen

2 reacties

Inge · 3 november 2019 op 11:55

Georgië…. een land van prachtige landschappen, adembenemende Kaukasus, mooie kerkjes, heerlijke smaken en kleuren, oude wijncultuur met verrassende bezoeken aan jonge wijnboeren vol enthousiasme,… Tbilisi mooie mix van oude cultuur en nieuw elan. Telavi warme, charmante stad waar we muziekfestival hebben bijgewoond, en nog zoveel meer ! voor mij een heerlijke ontdekking van een prachtig land ! prima organisatie door Elenqvino ! absolute aanrader !

Martine · 2 november 2019 op 13:37

We wisten niet wat te verwachten van deze reis maar we hebben het mooiste land ontdekt sinds lang. Georgië, een land boordevol geschiedenis, verrassende landschappen en een unieke wijncultuur. Elke dag was weer een nieuwe belevenis. De persoonlijke en sympathieke aanpak van Elenqvino staan garant voor een onvergetelijke reis. We gaan zeker nog eens terug!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »