In deze video stelt onze wijnpartner en wijnmaker, Andro, een selectie van de nieuwe jaargang 2019 voor. Hij leidt een beroemde Amerikaanse food & wine blogger door onze qvevri-kelder en laat hem proeven van enkele van onze nieuwe wijnen. Er ontstaat een boeiende discussie en de Georgische keuken snelt al gauw ter hulp om de wijn op uitmuntende wijze aan te vullen.

Andro belicht meteen ook de experimenten uit die we doen met TsjaTsja. Deze sterke drank (52°) is te vergelijken met Grappa en wordt gestookt uit de vruchtenpulp die over blijft na het uitpersen van de druiven. Een heerlijke ervaring, vooral met de toegevoegde kruiden. Fantastisch!

Na deze ervaring reist de blogger door naar het domein van een bevriende wijnmaker in Ateni. Daar gaat hij verder met zijn wijnproeverij en doet hij zich te goed aan de Georgische gastronomie uit de provincie Shida Kartli.

Tijdens de ElenQVino-wijntrips bezoeken we natuurlijk ook ons wijndomein en leggen Andro en Elene jullie in de watten met een heerlijke wijnervaring die een ongeziene uitdaging in petto heeft voor jullie zintuigen.

Geïnteresseerden kunnen ook rekenen op een overnachting in de betoverend mooie Ateni-vallei.

Werd je geprikkeld door deze tekst of voel je het kriebelen na het bekijken van deze video? Misschien wil je het wel eens zelf allemaal beleven, zien, horen, smaken, ruiken en voelen.

Neem vlug contact.

Klik deze link voor een overzicht van de geplande ElenQVino-trips.

Delen
Translate »