The best of Georgian food.
Dit artikel werd origineel op 14 augustus 2012 gepost op http://en.vinoge.com/history/qvevri-liming-and-washing. Oorspronkelijke titel: Qvevri liming and washing From: Making Wine in Qvevri: a Unique Georgian Tradition, Tb. 2011. © elkana By Giorgi Barisashvili Making wine Lees meer…
Ingrediënten Voor 4 tot 6 personen. 600 gr rundergehakt300 gr varkensgehakt2 uien (rood) – zeer fijn gesneden4 teentjes knoflook – zeer fijn geplet of gehakt½ bosje verse koriander (zeer fijn gehakt)200 gr droge berberries3 sl Lees meer…
Ingrediënten Voor 4 tot 6 personen. 200 gr droge rode bonen (kidneybonen)100 gr rode linzen50-70 gr gemalen walnoten2 kleine uien (rood en geel)4 teentjes knoflook½ bosje verse koriander2 theelepels Khmeli suneli1 cl blauwe fenegriek1 koffielepel Lees meer…