Even scrollen voor de foto’s.

?? Veel enthousiaste bezoekers, lachende en tevreden gezichten. Lekkere wijn in de glazen. Ingepakte cadeaus, … Veel informatie over Georgische wijn, wijnbouw, wijncultuur rechtstreeks van een ECHTE GEORGISCHE sommelier! ????

Ik ben erg blij dat we het verhaal over Georgië, specifiek de Georgische 8000-jarige wijngeschiedenis nog eens met een groot publiek konden delen!

Bedankt lieve wijnliefhebber en wijnkenner dat u dit weekend bij ons was! ?

En dikke MERCI aan mijn familieleden en supervriendin die me zo geholpen hebben! ??

Onze garagepoort is nu dicht! Tot een volgende activiteit in 2023.?

Volg ons programma via social media of onze website/nieuwsbrief

Wil je dit jaar nog ons verhaal horen en onze wijnen proeven?

Op 15 december geef ik een voordracht en degustatie. Inschrijven via link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBqzPi5T6DrqmfwYWw4269iqLnqwRIfKNkXveC-V9Sg8Vf0Q/viewform?fbclid=IwAR3KARhskuowtqKhMraVUylBQyP2wwW921A-VYwWvMMm_MXDdyWpt2frgUY

Degustatieweekend bij ElenQVino

3 december: 14:00 – 18:00

4 december: 12:00 – 18:00

ElenQVino organiseert een ‘open-flessen-weekend‘ in de garage om op een ontspannende manier (opnieuw) kennis te maken met haar authentieke natuurwijnen en Georgische kruiden. We laten dit gepaard gaan met een passend Georgisch hapje.

Inspiratie nodig voor kerstmaaltijd of -cadeau?


Elene is sommelier-conseil en overlaadt je met sterke verhalen en dito wijn- en kooktips voor de eindejaarsfeesten. Bestel meteen onze natuurwijnen – met een vriendenkorting – om mee uit te pakken aan de feesttafel.


Parkeren kan in de omliggende straten,aan de Campo Sancto begraafplaats, aan het Azaleapark of desnoods aan het zwembad Rozebroeken. Op zondag is parkeren gratis. Meer info:
https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/mobiliteit-openbare-werken/parkeertarieven-op-straat

Tot binnenkort!

Groetjes,

ElenQVino

Delen
Translate »