Natuurwijnen uit eigen productie in beperkte oplage. Gevinifieerd in qvevri’s.

12 maart 14:00 – 18:00

Seringendreef 3 in Sint-Amandsberg

De nieuwe wijnen voor 2023 zijn aangekomen. Yessssss! Ze verschijnen binnenkort op onze webshop. Word je al nieuwsgierig? Wil je eens proeven? Kom dan naar ElenQVino’s ‘open-flessen-zondag’ om op een ontspannende manier kennis te maken met het nieuwe aanbod voor 2023. Keuze uit amber, rode en rosé wijnen.

En … goed nieuws voor de liefhebbers van de bekroonde Agave-wijn want deze wordt nu weer verkrijgbaar.

Alles is goed verlopen. Heel veel aangename ‘think-alikes’ ontmoet en interessante wijnervaringen uitgewisseld. Onze nieuwe wijnen voor 2023 zijn voorgesteld en zijn beschikbaar op de webshop. Sfeerfoto’s van de openflessenzondag vind je hieronder.


Interessante kortingen


Elene is sommelier-conseil en overlaadt je met sterke verhalen en dito wijn- en kooktips. Laat ons gerust weten als je langskomt of als je wil gecontacteerd worden voor meer informatie.

Parkeren kan in de omliggende straten,aan de Campo Santo begraafplaats, aan het Azaleapark of desnoods aan het zwembad Rozebroeken. Op zondag is parkeren gratis. Meer info:

https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/mobiliteit-openbare-werken/parkeertarieven-op-straat

Tot slot maken we graag nog even reclame voor onze workshops en onze culinaire en culturele trip naar Georgië in september.

Wijn- en kookworkshop 30 april ’23

Wijn- en kookworkshop 25 juni ’23


Culinaire en culturele tour naar Georgië van 5 sept. tot en met 16 sept. ’23: Tbilisi – Kartli -Kazbegi- Kacheti


Delen
Categorieën: DegustatiesReportages

Translate »